Beheer en optimaliseer je zakelijke evenementen met aanmelder.nl

Wil jij moeiteloos succesvolle evenementen organiseren? Ontdek de bewezen en uitgebreide Event Management software van aanmelder.nl. Met onze alles-in-één oplossing, speciaal ontworpen voor eventmanagers en organisatoren van B2B-evenementen, heb je de tools binnen handbereik om elk aspect van je evenement te beheren én te verbeteren. Van aanpasbare registratieformulieren en doelgerichte e-mailmarketing tot het uitbesteden van financiële administratie en ticketing, aanmelder.nl biedt alles wat je nodig hebt.

Met de nieuwe Event Website builder klik je nu nog makkelijker jouw professionele eventsites van A-Z in elkaar. De nieuwe builder brengt unieke widgets met zich mee, bijvoorbeeld om een interactief event programma te creëren speciaal voor jou als Event Organisator. 

003 Transparant
G2 review 4
G2 review 3

Maak indruk met aanpasbare registratieformulieren

Met aanmelder.nl kun je je registratieformulieren naadloos integreren. Of dit nu op je eigen corporate site of je aanmelder.nl event site is. Met het maken van een slim aanmeldformulier kan de deelnemer zich snel en eenvoudig registreren en heb jij alle belangrijke deelnemers gegevens op 1 plek. Bied diverse ticket varianten en kortingen aan, rechtstreeks in het formulier, en zorg ervoor dat deze alleen verschijnen wanneer relevant. Vereenvoudig je registratieproces en maak een geweldige eerste indruk op je deelnemers.

registration form (1)
Demo (1)

Ontdek dé nieuwe Event Website Builder

Bij het organiseren van een evenement begin je natuurlijk met het visitekaartje; een website. Dit is de plek waar deelnemers informatie vergaren en zich aanmelden voor het evenement. Met de software van aanmelder.nl maak je eenvoudig en snel een professionele website voor jouw evenement. Natuurlijk inclusief aanmeldformulier, tickets en een plek voor het programma, route, contactinformatie en meer.

aanmelder.nl biedt een kant en klaar CMS waarin iedereen een eigen professionele website kan bouwen. Zo ben je minder afhankelijk van developers of IT specialisten. Hierdoor kun je vandaag nog je event website klaar zetten! Op je eigen domeinnaam of maak gebruik van het aanmelder.nl domein en publiceer het evenement hier. Uiteraard is het aanmeldformulier en de ticketmodule automatisch gekoppeld aan jouw website.

Daarnaast kan je je eventsite volledig customizen in je eigen huisstijl. Wat deze websitebuilder anders maakt dan anderen, is dat deze op maat gemaakt is voor events. 

Alles in één systeem

aanmelder.nl gebruik je niet alleen voor je evenement website, maar ook voor het opzetten van het volledige registratie proces. Inclusief tickets, financiële administratie, enquête en bijbehorende statistieken.

Dash
6

Drag & Drop

Door gebruik te maken van drag and drop plaats jij alle elementen precies waar jij ze wil hebben. En terwijl jij bezig bent zie je exact hoe het eindresultaat eruit komt te zien door de “what you see is what you get” benadering.

 

Tailored Widgets

Op maat gemaakte widgets, zoals de programmawidget waarmee je gemakkelijk een interactief programma kunt creëren, en de sprekerswidget die de sprekers van je evenement het platform biedt dat ze verdienen, ondersteunen evenementmanagers bij het bouwen van professionele evenementwebsites.

7-1

Meer dan 70.000 events tot een succes gemaakt

High-Quality-Customer-Logos

Maak impact met gepersonaliseerde event e-mails

Met aanmelder.nl kun je krachtige geautomatiseerde mailings creëren die indruk maken op je deelnemers. Ga verder dan alleen ontvangstbevestigingen en herinneringen en maak gebruik van segmentatie om je communicatie te verfijnen. Stuur bijvoorbeeld specifieke mails naar verschillende doelgroepen op basis van workshop keuzes of andere kenmerken. Na je evenement kun je de betrokkenheid nog verder vergroten door verschillende mailings te sturen naar de deelnemers die aanwezig waren en de no shows. Houd moeiteloos al je communicatie in de gaten via het handige dashboard en zie welke mails elke deelnemer heeft ontvangen.

registration fee (1)

Veilige en efficiënte ticketing

Met aanmelder.nl wordt de ticketverkoop eenvoudig. Creëer en personaliseer je tickets volgens je eigen huisstijl, kies je gewenste betaalmethodes en stel eventuele kortingscodes en andere incentives in en creëer ticket varianten. Dankzij onze eigen betaalkoppeling hoef je zelf geen contact op te nemen met betaalproviders. Snel, veilig én gemakkelijk, voor jou én je deelnemer. 

Realtime inzichten voor optimale evenementresultaten

Met het eigen dashboard van aanmelder.nl heb je altijd realtime data over de voortgang van je evenement binnen handbereik. In één oogopslag zie jij gelijk hoe het ervoor staat met je event. Maak gebruik van onze rijke statistieken om belangrijke beslissingen te nemen. Combineer dit met onze andere producten, zoals Event Check-In, voor nog diepere inzichten en mogelijkheden zoals het toekennen van studiepunten/ accreditatie punten op basis van aanwezigheid.

Beheer je financiën probleemloos

Organiseer je een betaald event van A tot Z? Grote kans dat hier financiële administratie om de hoek komt kijken. Vereenvoudig de administratie van je event met onze add-on. Bespaar jezelf de rompslomp rondom het mailen van facturen of het bijhouden en verwerken van individuele facturen. Wij verzorgen de facturatie en na het event ontvang je één totaalfactuur met de gemaakte aanmelder.nl kosten én de inkomsten uit je ticketverkoop. Wel zo overzichtelijk!

0011-removebg-preview

Naadloze integraties voor een complete evenementen ervaring

Profiteer van onze integraties met evenement gespecialiseerde partijen zoals Networkapp. Maak integraties op maat via onze eigen API, zodat je aanmelder.nl snel en gemakkelijk kunt koppelen aan je bestaande infrastructuur. Zo zorg je ervoor dat aanmelder.nl naadloos aansluit bij de wensen van jou, je team én je organisatie. 

Vertrouw op onze expertise in cyber security

Met onze ISO 27001-certificering helpen we je te voldoen aan de AVG/GDPR-regelgeving. Maar, we gaan verder. Regelmatig organiseren we audits om onze systemen continu te testen en te verbeteren. We nemen daarnaast extra maatregelen en versleutelen bijvoorbeeld alle deelnemers gegevens, waaronder e-mailadressen binnen aanmelder.nl, zodat deze gegevens onbereikbaar zijn bij een eventuele beveiligingsinbreuk.

Flexibele prijspakketten voor elk evenement

Kies uit diverse prijspakketten, zoals Standard, Professional en Enterprise. De kosten voor het gebruik van aanmelder is gebaseerd op het aantal geregistreerde deelnemers: je betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Als je regelmatig zakelijke evenementen organiseert, kan het Enterprise-pakket aantrekkelijk zijn. Bekijk onze website voor meer informatie over prijzen of vraag laagdrempelig een advies aan bij onze sales collega's. 

Begin vandaag nog met de lancering van je volgende registratie website en profiteer direct van een gratis proefperiode!

Met onze trial krijg je 14 dagen toegang tot aanmelder.nl.

1

Verken het dashboard en ontdek de diverse features die je evenement naar een hoger niveau tillen.

2

Begin met het maken van je eigen registratieformulier en evenement website.

3

Ondertussen ontvang je gedetailleerde instructies via e-mail over het gebruik van je account.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account en een test evenement. Zo kun je kijken of onze tool past bij wat je zoekt voor je evenement. Zodra je je evenement publiceert en er komen registraties binnen, worden de kosten in rekening gebracht voor het gebruik van aanmelder.nl. Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van onze tool en je evenement openzet voor registratie, dan pas begint het betaalproces. Je betaalt namelijk een fee over de geregistreerde deelnemers. Wil je de trial verlengen? Ook dat is geen probleem.

G2 review 1
G2 review 2

Vertrouwd door bekende A-merken en organisaties

Gerenommeerde bedrijven en organisaties vertrouwen op aanmelder.nl voor hun evenementen. Onze software is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de unieke behoeften van bedrijven, waardoor we een tailor-made fit kunnen bieden voor jouw organisatie. Sluit je aan bij deze tevreden klanten en ervaar zelf waarom aanmelder.nl de beste keuze is voor jouw evenementen.

 

High-Quality-Customer-Logos

 

Vraag een Demo aan