Deelnemersregistratie

Online deelnemersregistratie maakt zakelijke deelnemersregistratie gemakkelijk, professioneel en zorgt voor een hogere opkomst.

Vrijblijvend testen

Maak een account aan en test vrijblijvend aanmelder.nl

Start direct
34624c6e58bd8425e6e9cd4438b07bf9

Aanmeldformulier &
Registratie

Slimme aanmeldformulieren met een fijne gebruikerservaring

88cfae48be8c70ce3d0afaff3ad2adaf

Performance &
Veiligheid

Experts in dataveiligheid en performance

Event website en marketing

Event website &
marketing

De online communicatie voor het evenement is geregeld

75a809018bb64d85c751fe641e658350
7af879ccc0581886cf579ead4dafaff2
85a820e24a22980d571f67d17ae6bd58

Deelnemersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele deelnemersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Deelnemersregistratie

Online deelnemersregistratie

Online deelnemerregistratie houdt in dat het aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Deelnemers krijgen direct een bevestiging. In onze online omgeving kun je ook gemakkelijk betalingen koppelen. Je ziet in een oogopslag welke deelnemers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. 

Hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kun je een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. Stap 1 van deelnemersregistratie is het maken van een online aanmeldformulier met daarin de vragen die je wilt stellen aan deelnemers. Op elk moment kun je de stand van de registraties inzien. 

Een goed overzicht op debiteuren

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Deelnemersregistratie met aanmelder.nl maakt niet alleen jouw leven gemakkelijk, zo ook dat van je boekhouder. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Heel overzichtelijk!

Deelnemersregistratie met Scan & Badge

Naast deelnemersregistratie voor zakelijke evenementen biedt aanmelder.nl ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Zo ontvangt iedere bezoeker soepel een persoonlijke badge! Bekijk de video:

Bekijk de video voor meer informatie

Overtuigd? Je kunt zelf direct beginnen

Maak direct een account en start met de organisatie van je evenement. Je kunt vrijblijvend de software testen. Er worden pas kosten in rekening gebracht op het moment dat er registraties binnen komen.

Start nu