Inschrijfformulier maken

Een inschrijfformulier aanmaken voor jouw evenement? Met aanmelder.nl heb je in een paar eenvoudige stappen een AVG-proof formulier.

Vrijblijvend testen

Maak een account aan en test vrijblijvend aanmelder.nl

Start direct
Meerkeuze en open vragen

Drag & Drop

Stel je formulier samen met de makkelijke drag & drop functionaliteit

Doelgroepen, deelnemersgroepen

Deelnemersgroepen

Maak van elke formulier meerdere versies voor verschillende groepen

Vragen afhankelijk maken

Vragen afhankelijk maken

Toon vragen in het aanmeldformulier afhankelijk van door de antwoorden

75a809018bb64d85c751fe641e658350
7af879ccc0581886cf579ead4dafaff2
85a820e24a22980d571f67d17ae6bd58

Waar begin je met het maken van een inschrijfformulier?

Het organiseren van een evenement begint met een gebruiksvriendelijk inschrijfformulier. Het is van belang om van te voren te bedenken wat je van je deelnemers wilt weten, welke afhankelijkheden er zijn en op welke volgorde de vragen gesteld worden. Maak dus altijd een klad, in bijvoorbeeld Word, voordat je gaat begint met het bouwen van het inschrijfformulier.

Dynamisch inschrijfformulier zonder IT kennis

Middels de drag & drop functionaliteit draai jij in enkele minuten een inschrijfformulier in elkaar. Er wordt geen technische kennis vereist als je aan de slag gaat met aanmelder.nl. Je kunt het formulier zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt. Je kunt kiezen uit tekstvakken, datumkeuze, selectievakken, checkboxen en meerkeuzevragen

Deelnemersdata in Word

Met de komst van de AVG-wet moeten deelnemers van evenementen hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. Word formulieren zijn daarom niet een oplossingen om persoonsgegevens van inschrijvingen te verzamelen. Met onze software behoudt een deelnemer het recht om data aan te passen op elk gewenst moment van de dag.

Ticketing en Betaling

Nadat je het inschrijfformulier hebt gemaakt, kun je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na registratie ook direct betalen voor uw evenement. Betalingen kunnen via iDeal, PayPal, bankafschrijving of creditcard. Met onze opties voor financiële administratie kan de klant ook op factuur tickets bestellen. De klant blij, en je boekhouder blij.

Inschrijfformulieren en meer

Met aanmelder.nl kun je niet alleen verschillen inschrijfformulieren beheren, je kunt ook uitnodigen in je eigen huisstijl verzenden, een evenementen website beheren en enquêtes opstellen. Daarnaast geven wij in overzichtelijke statistieken weer die jou meer inzicht geven in je deelnemers.

Bekijk de video voor meer informatie

Lees meer over onze diensten

Thuiswerken (2)

Deelnemersregistratie

Lees meer

aanmelder-oplossingen

Bekijk alle features

Lees meer

scan-badge-banner

Scan & Badge

Lees meer

Je kunt zelf direct beginnen

Bouw direct je inschrijfformulier en website en ga het evenement goed van start.

Start nu