Registratie tijdslot formulier

Bouw een aanmeldformulier waarop deelnemers kunnen kiezen welk evenement onderdeel in welk tijdslot ze willen bijwonen. Een tijdslot formulier biedt een gemakkelijke registratie keuze om tijdslot te kiezen online.

Meld je nu aan

Maak een account aan en test vrijblijvend aanmelder.nl

Start direct
Registratie op datum openen of sluiten

Automatisch openen en sluiten

Activeer een tijdslot en open of sluit de registratie automatisch.

Open of besloten registratie

Open of besloten registratie

Stel de inschrijfmogelijkheid in op open of gesloten.

Doelgroepen, deelnemersgroepen

Deelnemersgroepen / Doelgroepen

Maak voor elke doelgroep een aparte communicatieflow

75a809018bb64d85c751fe641e658350
7af879ccc0581886cf579ead4dafaff2
85a820e24a22980d571f67d17ae6bd58

Tijdslot formulier bouwen

Het belangrijkste onderdeel van deelnemersregistratie is het aanmeldformulier. Dat formulier wil je flexibel kunnen bouwen voor de keuzes en tijdslot onderdelen van het evenement. Bij aanmelder.nl kan je een tijdslot formulier bouwen waar alle tijdslot onderdelen te kiezen zijn. Ook krijgt elke deelnemer een overzicht over gekozen tijdsloten.

Tijdslot registratie formulier online

Je hoeft gelukkig geen technische handelingen te verrichten. Het bouwen van een effectieve tijdslot registratie doe je in aanmelder.nl simpelweg door vraagtypen in het aanmeldformulier te slepen. Zo bouw je in 10 minuten een overzichtelijk aanmeldformulier met tijdsloten. En je kan het direct gratis proberen door op je nu aan te melden.

Tijdslot formulier met afhankelijke vragen

Veel registraties vereisen dat er detailvragen gesteld worden aan deelnemers. In dit geval de keuze van programmaonderdelen op een bepaalde locatie en tijdslot. Soms zijn het ook verschillende zalen waar op tijdsloten onderdelen beginnen.

Door deze keuzes in te bouwen in je aanmeldformulier verzamel je direct alle registratie-informatie van congresdeelnemers. En bied je deelnemers overzicht over gekozen tijdslot registratie.

Om te lange aanmeldformulieren te voorkomen maakt aanmelder.nl het mogelijk in de deelnemersregistratie vragen alleen te tonen als deze relevant zijn voor de deelnemer. Je kunt je congresvragen dus afhankelijk maken van eerder gekozen antwoorden. Daarnaast bouw je je aanmeldformulier met meer dan 15 vraagtypen. Dus je kan makkelijk in je aanmeldformulier e-mail-vragen, open-vragen, multiple-choice-vragen etc.

Deelnemersregistatie met toegangsgeld en tickets

Tijdens het bouwen van je tijdslot formulier kan je makkelijk toegangsgeld toevoegen. Zo kunnen deelnemers na tijdslotregistatie ook direct betalen via iDEAL, bank of creditcard.

Overtuigd? Je kunt zelf direct beginnen

Preview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Start nu